Başkan Aydın ve Cumhur İttifakı İlçe Başkanları Ulusu ve Bozoğlu Kamyonetçilerle Buluştu

Yazdır / Tarih: 2024-03-29

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Cumhur İttifakı ilçe başkanları Gökhan Ulusu ve Halil Bozoğlu ile birlikte Orhangazi Kamyonetçiler Kooperatifi'nin düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Katılımcılar, şehrin değerleriyle buluşmanın önemine vurgu yaparak, Orhangazi'nin geleceği için bir araya geldi. Aydın, yaptığı açıklamada, "Şehrimizin değerleriyle buluşmaya devam ediyoruz. Bu akşamki buluşmamız Orhangazi Kamyonetçiler Kooperatifi üyeleri ile oldu. Orhangazi'mizi konuştuk, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk" ifadelerini kullandı. Belediye Başkanı Aydın, şehrin farklı kesimleriyle bir araya gelerek ortak çözümler bulma çabalarını sürdürdüğünü belirtti. Orhangazi Kamyonetçiler Kooperatifi üyeleri, iftar yemeğinde bir araya gelerek, bu vesileyle sektörleriyle ilgili sorunları ve çözüm önerilerini paylaştı. Katılımcılar, birlik ve dayanışma içinde hareket ederek şehrin kalkınmasına katkı sağlama konusundaki kararlılıklarını dile getirdi. Belediye Başkanı Bekir Aydın, şehrin değerleriyle buluşmaya devam edeceğini ve ilerleyen günlerde de benzer etkinliklere katılmayı planladığını belirtti. Aydın, şehirdeki her kesimin görüşlerine ve taleplerine önem vererek, ortak akılla hareket etme çabalarını sürdüreceklerini ifade etti. Orhangazi Kamyonetçiler Kooperatifi'nin düzenlediği iftar yemeğine katılan Cumhur İttifakı ilçe başkanları Ulusu ve Bozoğlu da etkinliğin önemine vurgu yaparak, şehrin sosyal ve ekonomik hayatına katkı sağlayacak işbirliklerinin devam edeceğini vurguladı.