Menu

Başkan Aydın ve Ekibi Çalışmalarını Sürdürüyor

Yazdır / Tarih: 2024-03-19

Orhangazi'nin geleceği için çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediye Başkanı Bekir Aydın, görev bilinciyle hareket ederken, aynı zamanda vatandaşlarla yakın ilişkilerini de devam ettiriyor. Aydın, Belediye Meclisi adaylarıyla birlikte Üreğil ve Mahmudiye Mahalleleri ve Yeniköy Mahallesi Torsu mevki sakinleriyle buluşarak, onlarla doğrudan diyalog kurma fırsatı buldu.

Bu buluşmalarda, Başkan Aydın, vatandaşlarla içten diyaloglar kurarak, onlara yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında bilgi verdi.  Projeler, Orhangazi‘nin ve mahallelerin özel ihtiyaçlarını karşılamayı ve kentin yaşam standartlarını yükseltmeyi amaçlıyor. Belediye Başkanı Aydın, bu projelerin başarısının, hemşehrilerinin desteğiyle mümkün olacağını belirterek, onların katkılarını beklediğini ifade etti.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı ve aynı zamanda mevcut Belediye Başkanı olarak Belediye Başkanı Bekir Aydın ekibiyle birlikte, seçim kampanyası çerçevesinde mahalle ziyaretleri yaparak, vatandaşlarla yüz yüze görüşmeler gerçekleştiriyor. Bu görüşmelerde Aydın, vatandaşların hal ve hatırlarını soruyor, ikinci dönem için planlarını paylaşıyor ve onların fikirlerini alıyor. Aldığı geri bildirimler, Başkan Bekir Aydın'ın projelerini daha da geliştirmesine katkı sağlıyor.

Başkan Aydın konuyla ilgili açıklamasında, "Mahallelerimizi ziyaret ederek, vatandaşlarımızın sorunlarını ve önerilerini dinliyoruz. Onların günlük hayatlarına dâhil oluyor ve planlarımızı paylaşıyoruz. Destekleri bizim için çok kıymetli, her bir vatandaşımıza minnettarız," dedi. Bu ziyaretler ve görüşmeler sayesinde, Bekir Aydın, Orhangazi'nin geleceğine dair vizyonunu aktarma ve halkın beklentilerini daha iyi anlama şansı buluyor. Belediye Başkanı Bekir Aydın ve ekibinin bu çabaları, Orhangazi'nin bugününü ve yarınını iyileştirecek ve tüm sakinler için daha parlak bir gelecek oluşturmaya yardımcı olacak. Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, önümüzdeki günlerde de ziyaretlerine devam edecek.

Diğer Haberler