Menu

Başkan Aydın Yenisölöz ’de Yeni Projelerini Anlattı

Yazdır / Tarih: 2024-03-14

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Ak Parti Orhangazi İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, MHP İlçe Başkanı Halil Bozoğlu ve Cumhur İttifakı meclis üye adayları ile birlikte Yenisölöz Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda, Başkan Aydın ve beraberindeki heyet, yeni dönem için planladıkları projeleri anlatarak hemşehrilerinden destek istedi.

Yenisölöz buluşması hakkında konuşan Belediye Başkanı Aydın, "İlçe Başkanlarımız Gökhan Ulusu,  Halil Bozoğlu ve Cumhur İttifakı meclis üye adaylarımızla birlikte Yenisölöz mahallemizdeki hemşehrilerimizle buluştuk. Sıcak sohbetler eşliğinde yeni dönem için projelerimizi anlattık ve yaptıklarımızı konuşup, fikir alışverişinde bulunduk" dedi.

Başkan Bekir Aydın, ziyarette özellikle tarım ile ilgili projelerini öne çıkararak, vatandaşların sorularını yanıtladı. Aydın kendisine gösterilen misafirperverlik ve destek için mahalle sakinlerine teşekkürlerini iletti.

Yenisölöz ‘deki buluşmanın ardından Başkan Aydın, "Misafirperverlikleri ve destekleri için hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı ve ilerleyen günlerde de çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Orhangazi Belediye Başkanı Aydın'ın Yenisölöz ‘de gerçekleştirdiği bu buluşma, bölgedeki tarım odaklı projelerin önemini vurgulayan ve yerel halkın beklentilerine yanıt verme amacını taşıyan bir etkinlik olarak değerlendirildi. Bu tür toplantılar, yerel yönetimlerin halkla iç içe olmasının ve onların ihtiyaçlarına cevap vermesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Diğer Haberler