Başkan Aydın’a kadınlar Gününde eşi Kıymet Aydın’dan anlamlı destek

Yazdır / Tarih: 2024-03-08

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, yoğun bir programın ortasında eşi Kıymet Aydın'dan anlamlı bir destek aldı. Gün boyunca Başkan Aydın ile birlikte çeşitli etkinliklere katılan Kıymet Aydın, kadın meclis üyeleri ve meclis üye adaylarıyla birlikte kadın esnafları ziyaret etti. "Anca beraber, kanca beraber" ilkesini vurgulayan Kıymet Aydın, aile olarak her zaman birbirlerinin yanında olduklarını ve her konuda destek verdiklerini belirtti. Kıymet Aydın bu çerçevede Kadınlar Günü vesilesiyle, özellikle erkeklere göre daha fazla zorlukla karşılaştıklarına inandığı kadın esnafları ziyaret ederek, onların günlerini kutladı ve fikirlerini dinledi. Belediye Başkanı Bekir Aydın ise, eşi ve kadın meclis üye ve meclis üye adaylarının Üstelik kadınlar gününde verdikleri destekten ve dayanışmasından dolayı teşekkürlerini iletti. Bu ziyaretler, aile kapsamında dayanışma ve toplumda kadınların iş hayatındaki yerini güçlendirmeye ve onların seslerini daha fazla duyurmaya yönelik önemli bir adım olarak dikkat çekti.