Menu

Başkan Aydın’a Kuzey Makedonya ve Bulgaristan‘dan Türk Heyetleri Ziyareti.

Yazdır / Tarih: 2023-04-29

Orhangazi belediye Başkanı Bekir Aydın’a Kuzey Makedonya ve Bulgaristan Türk heyetleri tarafından ziyaret gerçekleştirildi. Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette Belediye Başkanı Bekir Aydına Ak Parti ilçe Başkanı Gökhan Ulusu, Başkan Yardımcıları, Belediye meclis üyeleri, İlçe Müftüsü Yusuf Tuna ve Bal-Göç Başkanı Hüseyin Ali Yetim eşlik etti. Sıcak bir atmosfer içerisinde gerçekleştirilen ziyarette konuk heyet üyeleri yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde Cumhur ittifakı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerini belirtti.

 

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın yoğun çalışma temposuna ara vermeden devam ediyor. Belediye Başkanı Aydın bu kapsamda ziyaretine gelen Kuzey Makedonya ve Bulgaristan’da yaşayan Türklerin oluşturduğu heyetler ile görüştü. Siyasetçi, din görevlileri ve sivil toplum örgütü Başkanlarından oluşan heyet mensupları 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde Cumhur ittifakına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerini İfade etti.  Görüşmenin ardından heyet mensupları, Belediye Başkanı Aydın ve beraberindekilerle birlikte Orhangazi Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma derneği BAL-GÖÇ’e geçti. Burada dernek yöneticileri ile bir araya gelen Kuzey Makedonya ve Bulgaristan heyeti mensupları ve Belediye Başkanı Bekir Aydın ve yetkililer BAL-GÖÇ Derneği, Orhangazi ve Yaklaşan seçimlerle ilgili fikir alışverişinde bulundu. BALGÖÇ dernek buluşmasında MHP ilçe başkanı Halil Bozoğlu da katıldı. Kuzey Makedonya ve Bulgaristan heyetinde yer alan isimler şöyle sıralandı. Kuzey Makedonya:  Enver HÜSEYİN KMC Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakan Vekili. Şeval NUREDİN TDP Genel Başkan Yrd. Ve Üsküp İl Başkanı. Caner İSMAİL TDP Ohri İl Başkanı. Muarem MUSTAFA

Üsküp, DP İl Sekreteri. Bulgaristan Heyeti: Taner Veli - Filibe Bölge müftüsü. Basri Eminefendi-Kırcıali Bölge müftüsü. Ahmed Pehlivan - Yeşilay Bulgaristan Başkanı. Nazmi İştref Türk Demokratik Partisi /TDP.

Diğer Haberler