Menu

Başkan Aydından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammer Doğan’a Ziyaret.

Yazdır / Tarih: 2022-12-22

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammer Doğan’ı ziyaret etti. İl Müdürlüğünde gerçekleştirilen ziyarette Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının Orhangazi‘de yaptığı ve yapmayı planladığı yatırımlar konuşuldu.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Bursa’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Bekir Aydın bu kapsamda ilk olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bursa İl Müdürü Muhammer Doğan’ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının Orhangazi‘de yaptığı yatırımlar ve 2023 yatırım programı bağlamında Orhangazi‘de gerçekleştireceği projeler ele alındı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada “ Orhangazimiz yoğun genç nüfusa sahip gelişmekte olan bir şehir. Kadın çalışan nüfus oranımız da Orhangazimizin nüfusuna yakın birçok ilçeden daha fazla. Bu nedenle şehrimizde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın ilgi alanına giren konular oldukça fazla kişiyi ilgilendiriyor.” Dedi.  Başkan Aydın açıklamasına.“ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Sayın Muhammer Doğan’ı makamında ziyaret ettik. Ziyaret sırasında Orhangazimizi ilgilendiren Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile alakalı konuları görüşerek Orhangazi‘de yapılmış ve 2023 programına alınan projeleri konuştuk. Kendilerine nazik misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” ifadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler