Başkan Aydın’dan Mehmet Güler'e Ruhsat Teslimi.

Yazdır / Tarih: 2022-10-21

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Güler'in yenilenen yüzüyle hizmet vermeye başlayan ofisine işletme ruhsatını verdi. Ruhsat teslimi Mehmet Güler’in ofisinde yapıldı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın yoğun çalışma temposunu sürdürüyor. Başkan Aydın bu kapsamda, Orhangazi Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Güler’e yenilenen yüzüyle faaliyet göstermeye başlayan İş yeri İçin ruhsat teslimini gerçekleştirdi. Başkan Aydın Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Güler’in turizm alanında faaliyet gösterecek yeni iş yerinden dolayı hayırlı olsun dileklerini iletti. Sıcak bir atmosferde gerçekleşen ruhsat teslimi sırasında Mehmet Güler Başkan Aydın’a teşekkürlerini sundu.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Orhangazi’deki bütün işletmelerin ruhsatlandırılması konusunda çalıştıklarını vurguladı. Başkan Aydın sözlerine “ Orhangazi’mizde bütün işyerlerini ruhsatlandırma birimimiz vasıtasıyla Ruhsatlandırma çalışmalarımıza devam ediyoruz. İş yeri sahipleri bazen ihmalkârlıktan dolayı ruhsat almayı geciktiriyorlar. Yeni iş yeri açan hemşerilerimizin ilk yapmaları gereken şeyin ruhsat alma çalışması olması gerekiyor.“ Şeklinde sürdürdü. Başkan Aydın açıklamasına “Orhangazi Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sn. Mehmet Güler’in hizmet vermeye başlayan yeni ofisine işletme ruhsatını vererek, kendisine hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Rabbim hayırlı işler, bereketli kazançlar nasip eylesin inşallah.“ İfadeleriyle son verdi.