Menu

Başkan Aydından Öğretmenler Gününde Öğretmenlere Ev Ziyareti

Yazdır / Tarih: 2022-11-25

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Sibel ve Orhan Küçüközer Öğretmenlere evlerinde ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret Öğretmenler Günü vesilesiyle yapıldı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Çalışmalarına temposunu artırarak devam ediyor. Başkan Aydın bu kapsamda, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Öğretmenler Sibel ve Orhan Küçüközer’ in evlerinde ziyaret etti. Belediye Başkanı Bekir Aydın Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette, Öğretmen Sibel ve Orhan Küçüközer çifti ile genel anlamda eğitim sistemi, Orhangazi‘deki okul ve öğrencilerin durumu hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını belirten öğretmen Küçüközer çifti Sayın Başkanımızla hem sıcak bir sohbetimiz oldu, hem de eğitim sistemimizi, Orhangazimizi konuştuk. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz, dedi.

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Öğretmenlerimiz gerçekten başlarımızın tacıdır. Bu klişe olduğu için öylesine söylenmiş bir söz değil, canı gönülden inanarak dile getirilmiş bir söylemdir, diyerek sözlerine “ Öğretmenlerimiz nasıl geçmişte büyüklerimizi, annelerimizi ve babalarımızı yetiştirmişlerse, nasıl bizler öğrenciyken bizleri yetiştirmişlerse, bugün de çocuklarımızı hayata hazırlıyorlar. Zor bir iş, mesuliyet isteyen bir iş olduğunu biliyorum. Aynı zamanda öğretmen arkadaşlarımın gözlerine baktığımda bir o kadarda keyifli bir meslek olduğunu anlayabiliyorum. Allah bütün öğretmenlerimizden razı olsun.“ Şeklinde sürdürdü. Başkan Aydın açıklamasına “ Öğretmenler günü vesilesiyle kardeşlerim Sibel ve Orhan Küçüközer öğretmenlerimi ziyaret ettim. Kardeşlerime sıcak misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyor, kendilerinin nezdinde bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum.“ Cümleleriyle son verdi.

Diğer Haberler