Menu

Başkan Aydın’dan OTSO’ya Ziyaret.

Yazdır / Tarih: 2022-11-16

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odasına ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Aydın OTSO seçimlerinin ardından yaptığı ziyarette yeniden OTSO Başkanlığına seçilen Erol Hatırlı ’ya ve yeni yönetimine hayırlı olsun dileklerini sundu. Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Bekir Aydın’a Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Kılıç ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Bekir Aydın bu kapsamda geçtiğimiz günlerde seçimlerin yapıldığı OTSO’ya ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Aydın ziyaret sırasında yapılan seçimlerin ardından, yeniden Orhangazi Sanayi ve Ticaret Odası Başkanlığına seçilen Erol Hatırlı ‘ya, yeni meclis başkanı Cem Kapitan’a ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun dileklerini sunarak başarılar temenni etti. Görüşmelerin ardından OTSO Meclis Toplantısına da katılan Belediye Başkanı Bekir Aydın Meclis Üyeleri ile Orhangazi’yi ilgilendiren konularla alakalı görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Bekir Aydın OTSO da yaptığı konuşmada, öncelikle Orhangazi Sanayi ve Ticaret Odası Başkanlığına yeniden seçilen Sayın Erol Hatırlı’yı, bu seçimlerden sonra görev yapmaya başlayan Meclis Başkanı Sayın Cem Kapitan’ı, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerini, tebrik ediyorum, diyerek sözlerini “ Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odasının geldiği seviye gerçekten çok önemlidir. Odamız birçok başarılı çalışmaya imza atmıştır. Ben inanıyorum odamız yeni dönemde Orhangazi’miz için faydalı birçok çalışmayı daha gerçekleştirecektir. Yapılanlar yapılacakların göstergesidir, misali yeni projeler, yeni çalışmalar için şimdiden başarılar diliyorum.  Ticaret Ve Sanayi Odamızın bir özelliği de odamızın her kademesinde kadın girişimcilerin aktif olarak temsil edilmesidir. Açıkça söylemek gerekirse bu durumu birçok Sanayi Odasında, başka birçok kurum ve kuruluş da yeterince göremiyoruz.“ Şeklinde sürdürdü. Ekonomiye de değinen Başkan Aydın “ Dünya Küçülürken Türkiye büyümektedir. İhracatta geldiğimiz son nokta ortadadır. İhracatımız 2022 yılı ilk 10’ay içerisinde %15 artışla 209,5 Milyar $ yükseldi. “İfadelerinde bulundu. Belediye Başkanı Bekir Aydın konuşmasına “ Başkanımız Erol Hatırlı ‘ya, Meclis Başkanımız Cem Kapitan’a, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimize tekrardan hayırlı olsun dileklerimi sunuyor başarılar temenni ediyorum.“ Cümleleriyle son verdi.

Diğer Haberler