Menu

Başkan Aydın’dan Sanata Destek: Seramik ve Çini Eserleri Göz Kamaştırdı

Yazdır / Tarih: 2024-07-19

Orhangazi Belediyesi ve Orhangazi Kent Konseyi Seramik ve Çini Atölyesi'nin dönem sonu programı, Belediye Başkanı Bekir Aydın'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Aydın’a programda eşi Kıymet Aydın’da eşlik etti. Sanat buluşmasında ayrıca Başkan Yardımcısı İbrahim Altuntaş, Kent Konseyi Başkanı Şinasi Kaya, belediye meclis üyeleri ve kursiyer öğrenciler de hazır bulundu.  Başkan Aydın, programla ilgili yaptığı açıklamada, "Hocamız Hatice Elibolu ve öğrencilerini tebrik ediyorum. Gerçekten ortaya çok güzel eserler koydular. Ayrıca nazik misafirperverliklerinden ötürü mutlu olduğumu belirtmek isterim," dedi.

Kent Konseyi Başkanı Şinasi Kaya da programda bir açıklamada bulunarak, "Seramik ve Çini atölyemiz, kent konseyi çatısı altında yaptığımız programlarımızdan birisidir. Öğrencilerimiz güzel eserler ortaya koydular," ifadelerini kullandı.  Seramik ve Çini Atölyesi Eğitmeni Hatice Elibol ise, "Başarılı bir dönem geçirdik. Öğrencilerim büyük bir özveriyle çalışıp güzel eserler ortaya koydular. Desteklerinden ötürü Belediye Başkanımız Bekir Aydın’a ve Kent Konseyi Başkanımız Şinasi Kaya’ya çok teşekkür ediyorum," diye konuştu.

Dönem sonu programında, eserler büyük beğeni topladı. Öğrencilerin uzun süren çalışmalarının ürünü olan seramik ve çini eserleri, programa katılanlar tarafından ilgiyle incelendi. Belediye Başkanı Bekir Aydın, başkan yardımcısı ve meclis üyeleri, atölye eğitmenlerine ve öğrencilere teşekkürlerini sunarak, bu tür sanat faaliyetlerinin Orhangazi'nin kültürel yaşamına önemli katkılar sağladığını vurguladı.

Program, yapılan konuşmaların ve tebriklerin ardından resim çektirilerek sona erdi. Toplu fotoğraf çekimleri, programa katılanların unutulmaz anılar biriktirmesine vesile oldu. Orhangazi Belediyesi ve Kent Konseyi yetkilileri, benzer etkinliklerle sanat ve kültür faaliyetlerine destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Diğer Haberler