Menu

Başkan Bekir Aydın Cuma Buluşmalarını Sürdürüyor

Yazdır / Tarih: 2023-03-31

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Halkla Randevusuz, Cuma buluşmaları programına devam ediyor. Belediye Başkanı Bekir Aydın bu kapsamda Cuma günü vatandaşlarla buluştu. Randevusuz Halk Buluşmaları her hafta Cuma günleri 10.00, 12.00 saatleri arasında yapılıyor.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Aydın bu çerçevede sürekli hale getirdiği vatandaşlarla randevusuz Cuma buluşmasını bu hafta da gerçekleştirdi. Randevusuz Cuma buluşmalarından halkla aracısız, daha rahat bir ortamda fikir alışverişinde bulunmak, Orhangazi hakkında görüşmek ve vatandaşların sorunlarını dinlemek amaçlanıyor. Bu haftaki buluşmaya çok sayıda Orhangazili katıldı. Cuma buluşmalarına öngörülemeyen bir gelişme olmadığı sürece ilerleyen haftalarda da devam edilecek.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Aydın açıklamasında, böyle güzel bir günde değerli hemşerilerimizle bir araya geldik, diyerek sözlerine “ Her hafta yaptığımız Cuma buluşmalarımızı bu hafta da gerçekleştirerek vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunduk. Orhangazi’mizi konuştuk.” İfadeleriyle devam etti. Belediye Başkanı Bekir Aydın açıklamasına “ Ön göremediğimiz bir sebep olmadığı sürece her Cuma, Cuma buluşmalarımızı yapmaya devam edeceğiz. Çünkü bizler en güzel akıl ortak akıldır şeklinde düşünüyoruz. İlerleyen haftalarda Bütün hemşerilerimi bekliyorum.” Cümleleriyle son verdi.

Diğer Haberler