Başkan Bekir Aydın Halkla Bir Arada

Yazdır / Tarih: 2023-04-28

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, her zaman olduğu gibi yine halkla bir arada. Başkan Aydın bu çerçevede geleneksel hale getirdiği Cuma Buluşmalarını bu hafta da gerçekleştirdi. Randevusuz Halk Buluşmaları Cuma günleri başkanlık katında 10.00, 12.00 saatleri arasında yapılıyor.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın yoğun çalışma temposunu ara vermeden sürdürüyor. Belediye Başkanı Aydın bu kapsamda halkla daha yakın olma, sorun ve önerilerini dinleme maksadıyla randevusuz şekilde vatandaşlarla buluştu.  Vatandaş buluşmaları Cuma Buluşmaları, başlığı altında her hafta Cuma günleri, saat 10.00, 12.00 arasında gerçekleştiriliyor. Düzenlenen randevusuz şekilde Cuma Buluşmalarından, halk için daha rahat bir ortamda, halkın sorun ve şikâyetlerini dinlemek, sorun ve şikâyetleri birinci elden değerlendirmek ve Orhangazi hakkında fikir alışverişinde bulunmak amaçlanıyor. Yaş, engellilik ya da herhangi bir nedenden ötürü Orhangazi Belediyesine gelememe durumu olan Orhangazililer önceki Cuma Buluşmalarında gerçekleştirildiği gibi bundan sonraki buluşmalarda da, Belediyeye önbilgi verme koşuluyla, Orhangazi Belediyesine ait araçlarla evlerinden alınıp belediyeye ulaşımları sağlanacak. Cuma Buluşmasına gelen vatandaşlar Belediye Başkanı Aydın’a ilgi ve misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti.