Başkan Bekir Aydın Hemşirelerle Buluştu

Yazdır / Tarih: 2024-05-18

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Dünya Hemşireler Günü vesilesiyle düzenlenen kahvaltılı toplantıda hemşirelerle bir araya geldi. Orhangazi Belediyesi Nadır Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen etkinlikte, Başkan Bekir Aydın’a eşi Kıymet Aydın da eşlik etti. Toplantıya Orhangazi’de faaliyet gösteren birçok sağlık çalışanı katıldı.

Etkinlikle ilgili bir açıklama yapan Başkan Aydın, hemşirelerin fedakârca çalışmalarını takdir ettiğini belirtti. "Dünya Hemşireler Günü vesilesiyle bir araya geldiğimiz hemşirelerimize, fedakârlıkları ve özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum. Onların sorunlarını ve önerilerini dinlemek bizim için çok önemli. Hemşirelerimizin gününü tekrar kutluyorum," dedi.

Aydın, Orhangazi’nin değerleriyle buluşmaya devam edeceklerini vurguladı. “Orhangazi’nin farklı kesimleriyle, şehrimizin değerleriyle bir araya gelmek bizim için büyük önem taşıyor. Bu çerçevede Hemşireler Günü vesilesiyle şehrimizde görev yapan hemşirelerimizle buluştuk,” şeklinde konuştu.

Toplantıda sağlık çalışanları, kendi alanlarındaki sorunları ve taleplerini dile getirme fırsatı buldu. Başkan Aydın, bu tür etkinliklerin sağlık çalışanları ile belediye arasında iletişimi güçlendirdiğini ve şehrin gelişimi için önemli olduğunu belirtti. Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi’de farklı kesimlerle buluşmalarını sürdüreceklerini ve şehrin kalkınması için herkesin görüşlerine değer verdiklerini ifade etti. Hemşirelerle yapılan bu buluşma, sağlık çalışanları tarafından memnuniyetle karşılandı.