Menu

Başkan Bekir Aydın Karayolları Bölge Müdürü Umut Akyazı‘yı Ziyaret Etti

Yazdır / Tarih: 2022-08-17

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Karayolları 14. bölge Müdürü Umut Akyazı‘yı ziyaret etti. Ziyaret 17 Ağustos Çarşamba günü yapıldı. Görüşme karayolları 14. bölge Müdürlüğü makamında gerçekleştirildi. Ziyaret sırasında Karayollarının Orhangazi‘de planladığı yatırımlar ele alındı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, yoğun çalışma temposunu Bursa temaslarıyla sürdürdü. Başkan Aydın Bursa çalışmaları çerçevesinde Karayolları 14. Bölge Müdürü Umut Akyazı‘yı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında İznik kavşağı projesi ve Hürriyet Mahallesi’nde yapılması planlanan çalışmalar ele alındı. Başkan Aydın’a Karayolları Bölge Müdürlüğü ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcısı Erkan İnce ve ilgili birim müdürleri eşlik etti. Görüşmeler olumlu bir atmosferde gerçekleştirildi.

Orhangazi ile ilgili yapılması planlanan yatırımları görüştüklerini belirten Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, yaptığı açıklamada “ Karayolları 14. Bölge Müdürümüz Sayın Umut Akyazı ile çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Karayollarımız tarafından Orhangazi‘de yapılması planlanan projeleri ele aldık. Bu kapsamda İznik kavşağı projesini, Hürriyet Mahallesi’nde sorun gözüken bazı bölgelerle ilgili yapılması gereken çalışmaları ve diğer planlamaları ayrıntısıyla masaya yatırdık. İnşallah en kısa zamanda projeler hayata geçirilecektir.“ Dedi. Başkan Aydın sözlerini“ Karayolları Bölge Müdürümüz Sayın Umut Akyazı‘ya misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. “ Şeklinde tamamladı.

Diğer Haberler