Başkan Bekir Aydın Randevusuz Cuma Buluşmalarına Devam Ediyor

Yazdır / Tarih: 2023-01-13

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Halkla Randevusuz, Cuma Buluşmaları programını gerçekleştirdi. Başkan Aydın bu çerçevede Cuma günü vatandaşlarla bir araya geldi. Randevusuz Halk Buluşmaları her hafta Cuma günleri 10.00, 12.00 saatleri arasında yapılıyor.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.  Başkan Aydın bu kapsamda halkla daha yakın işbirliği yapabilmek amacıyla randevusuz Cuma buluşmaları bağlamında vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye Başkanı Bekir Aydın Cuma Buluşmaları, başlığı altında sürekli hale getirdiği,  Cuma günleri, saat 10.00, 12.00 arasında randevusuz şekilde Orhangazililerle buluşmasını Bu hafta da gerçekleştirdi. Buluşmaya çok sayıda Orhangazili katıldı. Cuma buluşmalarından, halk için daha rahat bir ortamda, halkın sorun ve şikâyetlerini dinlemek, sorun ve şikâyetleri birinci elden değerlendirmek ve Orhangazi hakkında fikir alışverişinde bulunmak amaçlanıyor. Randevusuz, Cuma Buluşmalarında öngörülemeyen sebeplerden dolayı bir aksama olduğunda, Orhangazi Belediyesinin Sosyal Medya hesaplarından vatandaşlara duyurulacak. Yaş, engellilik ya da herhangi bir nedenden ötürü Orhangazi Belediyesine gelmekte zorluk yaşayan Orhangazililer bundan önce olduğu gibi gelecek haftalarda da, Belediyeye bilgi vermeleri koşuluyla Orhangazi Belediyesine ait araçlarla evlerinden alınacak. Cuma buluşmalarında görüşmeler 65 yaş üzeri ve engelli vatandaşlara öncelik verilerek, geliş sırasına göre yapılıyor.