Menu

Başkan Bekir Aydın'dan Yoğun Katılımlı Etkinlikler Serisi: Orhangazi'de Festivallerle Dolu Hafta Sonu

Yazdır / Tarih: 2024-08-26

HupaLupa Go Festivali ile Başlayan Yoğun Hafta Sonu

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, etkinliklerle ve festivallerle dolu yoğun bir hafta sonunu geride bıraktı. Cuma günü Orhangazi Belediyesi tarafından çocuklar için özel olarak hazırlanan HupaLupa Go Festivali ile başlayan etkinlikler zinciri, belediyenin katkılarıyla Gedelek Mahallesi'nde düzenlenen Turşu Festivali'nin açılışıyla devam etti. Aydın, turşu ve HupaLupa Go festivallerinin ardından pazar günü de Orhangazi Belediyesinin düzenlediği sünnet şölenine katıldı. Şölende sünnet edilen çocuklar ve aileleriyle bir araya gelen Aydın, "Bu özel günde çocuklarımızın ve ailelerinin yanındayız. Onların mutluluğu, bizim mutluluğumuzdur," dedi.

Zeytin Düğün Salonu ve Kafe Açılışı

Hafta sonu etkinlikleri kapsamında Orhangazi Belediyesi tarafından yapılan sosyal tesisler, Zeytin Düğün Salonu ve Kafe’nin de açılışını gerçekleştiren Başkan Bekir Aydın, Orhangazi'ye hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. "Özellikle çocuklar bizim için çok özeldir," diyen Aydın, çocuklar ve tüm hemşerileri için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Aydın ayrıca hafta sonu hemşehrilerinin cemiyetlerine de katılarak mutluluklarına ortak oldu.

Yoğun Programda Hizmet Tutkusu

Göreve geldiği günden bu yana yoğun bir çalışma temposu sürdüren Belediye Başkanı Bekir Aydın, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiği programlarla bir kez daha Orhangazi'ye olan hizmet tutkusunu gösterdi. Orhangazi Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklere katılarak hemşehrileriyle buluşan Aydın, hem kültürel hem de sosyal projelerle ilçenin gelişimine katkı sunmaya devam ediyor. Aydın yoğun çalışma temposunu ilerleyen günlerde de ara vermeden sürdürecek.

Diğer Haberler