Menu

BAŞKAN ÇAĞLAYAN 15 TEMMUZ ŞEHİTLER ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU

Yazdır / Tarih: 2017-12-07

Orhangazi 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi’nin düzenlediği ve Nadır Sosyal Tesislerinde gerçekleşen programda Okul Aile Birliği ve Okul İdaresi tarafından düzenlenen ve Okula bugüne kadar maddi ve manevi destek sağlayan kişi ve kuruluşlara plaket verilen programa Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun Okul Müdürü Bilal Kuzu ve Okulda her sınıfın sınıf başkanları ile sınıf temsilcileri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Bilal Kuzu, bugüne kadar okullarına bir çok kişi ve kuruluşun katkı sağladığını, bununla birlikte aile birliklerinin geçmiş ve bugün görev yapan üyelerinin de büyük destekleri olduğunu belirterek tüm paydaşlara teşekkür etti.

ORHANGAZİ ÇOK ŞANSLI BİR DÖNEMİ YAŞIYOR

Daha sonra söz alan Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun, Orhangazi’de eğitim camiası başta olmak üzere tüm konularda büyük bir şans yaşandığını belirterek, öğrenciler, sizler çok şanslısınız. Çünkü bugün itibarı ile Orhangazi’de kamu, Belediye ve Sivil Toplum Örgütlerinin son derece uyum içinde çalıştığı bir dönemi yaşıyorsunuz. Bu uyum Orhangazi’de başarıyı ve tesisleşmeyi de beraberinde getiriyor dedi.

ÇAĞLAYAN;

Daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Milli Eğitim Müdürü’nün de ifade ettiği gibi Orhangazi’de şu anda kurumlar arasında büyük bir uyum yaşandığını belirterek, Milli Eğitim ve Eğitim alanında yapılan çalışmalar ile ilgili tespitler yapıldı. Bu gerçekten önemli ve üzerinde durulması gereken bir tespit. Bir taraftan derslik açığının ortadan kaldırılması, bundan ziyade sınıflardaki öğrenci sayısının daha da düşürülmesine yönelik çalışmalar yapıyoruz. İnşallah yakın zamanda temelleri atılacak 2 farklı okulumuzla birlikte Orhangazi’de okullaşma oranı daha üst seviyelere taşınmış olacak. bununla birlikte diğer sıkıntıların giderilmesi ile ilgili bizler yerel yönetim olarak ilçemizdeki hayırseverlerimizle beraber bu ihtiyaçlar bir bir karşılanıyor. Bu durumda samimi bir çalışma ve gayret var. Sizlerin okuduğunuz mekanların daha da iyileşmesi için hep birlikte uğraş veriyoruz. Fiziki mekanların mükemmel olması yeterli olmuyor. Diğer yandan eğitimimizin ve öğretimimizin yanı sıra akademik başarılarla birlikte de sosyo kültürel anlamdaki faaliyet içinde olmasını istiyoruz. Bu noktada da yerel yönetim olarak bizler üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Bu yıl gençlerimizle ilgili bir çok hizmeti devreye sokmaya başlıyoruz. Önümüzdeki süreç teker teker yeni sosyal donatı alanlarımız devreye girecek dedi. Daha sonra söz alan Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Orhangazi’de eğitim alanında son yıllarda tesisleşme yolunda önemli adımlar atıldığını belirterek, bu anlamda katkı koyan herkese teşekkür ediyorum dedi.

OKUL AİLE BİRLİĞİ’NDEN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Programda daha sonra Okul Aile Birliği başkanı Elif Durmuş, Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun, geçmişte okulda aile birliği başkanlığı yapmış kişiler ile okula maddi ve manevi destek sağlayan bazı firma ve kuruluş temsilcilerine teşekkür plaketi takdim etti. Programın son bölümünde 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğrencilerinden gelen talep ve önerileri protokol üyeleri yanıtladı. 

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler