BAŞKAN ÇAĞLAYAN AK GENÇLİK'İ AĞIRLADI

Yazdır / Tarih: 2018-03-06

Ak Parti Orhangazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Koçtiğit, Ak Gençlik üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Ak Parti Gençlik Kolları üyeleri başkan Çağlayan’a özellikle gençlerin istifade edeceği çalışmaların ve projelerin hayata geçirilmesinden dolayı teşekkürlerini sundular. Başkan Neşet Çağlayan ise özellikle gençleri çok önemsediklerini belirterek, gençlerimiz için spor tesislerinden, kültürel etkinliklere kadar bir çok konuda yatırımlarımız oluyor. Bunların sayılarını da artırarak gençlerimizin kullanımına sunacağız dedi. Çağlayan, Kültür Merkezi inşaatının tamamlanması ile birlikte Gençlerin Kültürel faaliyetlerini çok daha rahat bir ortamda yapabilmelerine olanak sağlayacaklarını da belirterek, bu tür yatırımlarımızı da sürdüreceğiz dedi.