BAŞKAN ÇAĞLAYAN AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ ADAYI ZAFER IŞIK İLE BİRLİKTE SANDIKLARI GEZDİ

Yazdır / Tarih: 2018-06-25

Ak Parti Bursa Milletvekili adayı Zafer Işık, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkan vekili Fahrettin Uludağ ve il yöneticileri ile birlikte Orhangazi’de okulları dolaştı. Oy kullanma işlemlerinin devam ettiği gün boyunca sandık ziyaretlerini sürdüren Ak Parti grubu, öğlenden sonra Milletvekili adayı Zafer Işık ve başkan Neşet Çağlayan, okul ziyaretleri esnasında vatandaşlar ve sandık görevlileri ile sohbet etti. Zafer Işık okul ziyaretlerinde vatandaşların oy kullanma işlemine büyük ilgi gösterdiğini gördüklerini belirterek, görünüşe göre sandığa gitme oranı yüksek olacak. Vatandaşın iradesinin sandığa yansıması çok güzel. İnşallah ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olur dedi.