BAŞKAN ÇAĞLAYAN AK PARTİ GRUPTOPLANTISINDA BAKANLARI FESTİVALE DAVET ETTİ

Yazdır / Tarih: 2016-11-01

Bakanlara festival daveti

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ve başkan yardımcısı Tarık Erdem ile birlikte TBMM’de Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İçişleri Eski bakanı Efkan Ala ile bir araya gelerek, hafta sonu başlayacak olan 3.Turşu Festivali, 38.Zeytin Festivali ve Festival Gala Gecesi’nin davetiyelerini takdim ettiler.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, hafta sonu başlayacak olan ve Pazartesi günü zeytin festivali ile tamamlanacak olan festivaller ile ilgili olarak Ankara’da bakanlar ve milletvekilleri ile bir araya geldi. Başkan Çağlayan, Ankara ziyareti esnasında Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ve başkan yardımcısı Tarık Erdem ile birlikte TBMM’de Ak Parti Grup toplantısına katıldı. Başbakan Binali Yıldırım’ın grup toplantısını dinleyen Çağlayan, daha sonra mecliste Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ve İçişleri eski bakanı Efkan Ala ile bir araya gelip Cumartesi günü başlayacak olan Turşu ve Zeytin Festivali ile festivallerin gala gecesinin davetiyelerini bakanlara takdim etti.