Menu

BAŞKAN ÇAĞLAYAN AKILLI BELEDİYECİLİK ZİRVESİNE KATILDI

Yazdır / Tarih: 2016-11-08

Çağlayan Akıllı Belediyecilik zirvesindeydi

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Akıllı Belediyecilik Zirvesine katıldı. İstanbul’da gerçekleştirilen toplantıda sabah ve öğlenden sonra toplam 3 oturuma katılan başkan Çağlayan Marmara Belediyeler Birliği encümen üyesi olarak oturumlara katılan akademisyen ve belediye başkanlarına ev sahipliği yaptı.

 

Marmara Belediyeler Birliği’nin Akıllı Belediyecilik Zirvesi İstanbul’da yapıldı. Birliğin Encümen üyeliğini yürüten Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın da katıldığı Akıllı Belediyecilik Zirvesinde sabah ve öğlenden sonra olmak üzere toplam 3 oturum gerçekleştirildi.

 

İLK OTURUM SÜRDÜRÜLEBİLİR ŞEHİR HAYATI

Akıllı Belediyecilik Zirvesinde sabah oturumunda Sürdürülebilir Şehir hayatı ve belediyecilik sunumu gerçekleştirildi. Dr.Duygu Erten’in moderatörlüğündeki Sürdürülebilir Şehir Hayatı ve Belediyecilik oturumunda Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Marmara Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü öğretim üyesi Prof.Dr.Tanay Sıdkı Uyar, Enerji Üniversitesinden Prof.Dr. Pınar Mengüç ve Hikmet Karakaş sunum yaptılar. Sunumların sonunda Marmara Belediyeler Birliği Encümen Üyesi ve Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, sunum yapan akademisyen ve belediye başkanlarına palaketlerini takdim etti. Akıllı Belediyecilik zirvesinde ikinci oturumda ise Afet Yönetimi konusunda sunumlar yapıldı. Bu bölümde ise bazı üniversitelerden akademisyenler afet yönetimi konusunda sunumlar yaptı. Günün son oturumunda is Akıllı Belediyecilik Zirvesi Elektronik Bilgi Belge Sistemi yönetimi konusunda gerçekleşti. Bu oturumda 6 akademisyen tarafından sunum gerçekleştirildi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız 

 
 
21 Ek

Diğer Haberler