BAŞKAN ÇAĞLAYAN ALİ KOYUNCU İLE GÖRÜŞTÜ

Yazdır / Tarih: 2016-02-24

Ankara’ya bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ve Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ile birlikte Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’e danışman olarak atanan Ali Koyuncu’yu bakanlıktaki makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundular.

ALİ KOYUNCU; ÇİFTÇİYİM, SORUNLARI BİLİYORUM

2007-2011 döneminde AK Parti Bursa Milletvekili olan Ali Koyuncu, Bursa’dan hemşehrilerinin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tabandaki teşkilat mensuplarımız ve çiftçi temsilcilerimizle birlikte tarımdaki sorunları çözmek için çaba göstereceğiz dedi. Kendisinin de çiftçilikten geldiğini belirten Ali Koyuncu, Bakanımızın bilgi birikimi ile birlikte Türkiye’de Tarımdaki tüm sorunların üstesinden geleceğimize inanıyorum dedi.