BAŞKAN ÇAĞLAYAN ALİS YÜRÜYÜŞ YOLU ESNAFI İLE BULUŞTU

Yazdır / Tarih: 2018-01-29

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Alis Park ve Yürüyüş yolu üzerinde devam eden yeni düzenleme çalışmaları ile birlikte burada faaliyet gösteren kafeterya ve kıraathane ile bazı derneklerin işletmecileri ile bir araya geldi. Yürüyüş yolu üzerindeki bir işletmede esnaf ile buluşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, esnafa yürüyüş yolu ve park alanında yapımı devam eden çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

İŞLETME GİRİŞLERİ TEK TİP OLSUN

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Alis Park ve Yürüyüş yolu üzerinde yapılan yeni düzenlemenin son derece modern ve peyzaj güzelliği ile yürütüldüğünü belirterek, bu yeni vizyon dahilinde buradaki işletmelerin girişlerinin ve çardaklarının tek tipe dönüştürülmesi gerekiyor dedi. Çağlayan, belirlenen farklı projeler olduğunu belirterek, bu projeler içinde esnafın belirleyeceği bir modelin uygulanabileceğini de belirtti. Başkan Çağlayan, esnaf ile yaptığı görüşmede yeniden imar edilen Alis Park ve yürüyüş yolu ile ilgili olarak da esnafa bilgi aktardı, görüşlerine başvurdu.