BAŞKAN ÇAĞLAYAN, ANA OKULU ÖĞRENCİLERİNE HİKAYE OKUDU, DERS VERDİ

Yazdır / Tarih: 2016-11-22

Başkan Çağlayan çocuklara hikaye okudu, ders verdi

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, eşi Zöhre Çağlayan ve Meclis üyesi Mine Kurtiş ile birlikte daha önce kendisini makamında ziyaret ederek aşure ikramında bulunan Eflatun Ana Okulu’nu ziyaret etti. Ziyarette minik ana okulu öğrencilerine masal kitabından masal okuyan Başkan Çağlayan, çocuklarla oyun oynayıp bir de yerel yönetim konusunda ders anlattı.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Eflatun Ana Okulunu ziyaret etti. Geçen ay Muharrem Ayı nedeniyle Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret ederek, aşure ikramında bulunan Ana okulu öğrencilerini bu kez okullarında ziyaret eden başkan Çağlayan, çocuklara masal kitabından masal okudu. Eşi Zöhre Çağlayan ve Meclis üyesi Mine Kurtiş ile birlikte okulu ziyaret eden başkan Çağlayan, masalın ardından çocuklara yerel yönetim konusunda bir de ders verdi. Çocuklarla oyunlar oynayıp çeşitli hediyeler de takdim eden başkan Çağlayan, ana okulu öğrencileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.