BAŞKAN ÇAĞLAYAN ANNELER GÜNÜNDE ANNELER İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Yazdır / Tarih: 2016-05-09

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Anneler Günü nedeniyle Orhangazi Hanımlar Lokalinde düzenlenen kahvaltı programında ilçedeki Şehit Anneleri, Kadın Dernekleri, Engelli Anneleri, Okul Aile birliği başkanları, siyasi parti kadın kolları temsilcileri ve kadın meclis üyeleri ile Anneler Günü Kahvaltısı’nda bir araya geldi.

Eşi Zöhre Çağlayan ile birlikte kahvaltı programına katılan Başkan Çağlayan, programda yaptığı konuşmada, Anneler Günü’nün özel günler içinde en özeli olduğunu belirterek, anneler yılın sadece bir gününde değil, yılın her gününde en büyük övgüye ve hediyeye layık olduğunu belirterek, tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum.

Böyle özel bir günde davetimize icabet ettiğiniz için de sizlere teşekkürlerimi sunuyorum dedi. Başkan Çağlayan, eşi Zöhre Çağlayan, Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz’ın eşi Şehnaz Kübra Yılmaz ve diğer protokol üyelerinin eşleri ile birlikte annelere gül verip çeşitli hediyeler takdim etti.