BAŞKAN ÇAĞLAYAN ARTVİNLİLER DERNEĞİ'NİN YENİ YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

Yazdır / Tarih: 2016-05-02

Orhangazi Artvinliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin kısa bir süre önce yapılan Olağan Genel Kurul toplantısında başkanlığa seçilen Özcan Kaya ve yeni yönetimi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Seyfi Öztürk’ün yeniden aday olmadığı kongrede başkanlığa seçilen Özcan Kaya, Başkan Çağlayan’a yeni yönetim kurulunu tanıttı ve başkan Çağlayan’a derneğe bugüne kadar sunduğu katkılardan dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, hemşehri dernekleri ve kültür derneklerinin ilçenin artık vazgeçilmez birer parçaları olduğunu belirterek, Belediye olarak bugüne kadar hemşehri derneklerimiz ve diğer STK’larımızın her zaman yanında yer aldık. Bundan sonra da aynı şekilde desteğimizi sürdüreceğiz dedi. Artvinliler’in Orhangazi’de hatırı sayılır bir yere sahip olduğunu da belirten Çağlayan, yeni yönetime çalışmalarında başarı diledi.