BAŞKAN ÇAĞLAYAN ATATÜRK ORTAOKULUNUN ŞAMPİYONLARINI AĞIRLADI

Yazdır / Tarih: 2018-01-16

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Atatürk Ortaokulu’nun şampiyon futbol takımını ağırladı. Bursa Okul Sporları Etkinlikleri Çerçevesinde düzenlenen Yıldız Erkekler Futbol Turnuvasında final oynayan ve Bursa ikincisi olarak Türkiye şampiyonasına katılma hakkı elde eden Orhangazi Atatürk Ortaokulu futbol takımı, Okul Müdürü Kenan İslam ve takım antrenörü Beden Eğitimi Öğretmenleri futbol takımı ile birlikte Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret ettiler. Okul Müdürü Kenan İslam Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a çiçek vererek takıma ve okulun tüm ihtiyaçlarıan bugüne kadar destek olan Başkan Çağlayan’a teşekkür etti. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, geleceğin yıldız futbolcularının yetişmesinin ilk ayağı olan okullarımızın bu tür takım ve bireysel sporcularına her zaman destek olmaya çalıştık, bundan sonra da her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz dedi.