BAŞKAN ÇAĞLAYAN BADMİNTON FEDERASYONU BAŞKANINI AĞIRLADI

Yazdır / Tarih: 2017-02-17

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik’i ağırladı. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Engin Kaya’nın da hazır bulunduğu ziyarette federasyon başkanı Murat Özmekik, federasyon çalışmaları ve badminton sporu ile ilgili başkan Çağlayan’a bilgi aktardı. Federasyon başkanı Orhangazi’de belirlenecek okullara badminton malzemeleri temini yapabileceklerini belirtti. Ziyarette ayrıca federasyonun bir organizasyonunun Orhangazi’de yapılabilmesi için de görüş alışverişlerinde bulunuldu. Federasyon başkanı Özmekik, Türkiye şampiyonası yada bir balkan şampiyonası, kaymakamlık ve belediyenin de desteği ile Orhangazi’de düzenlenebilir. Bunun için çalışmalar yapabiliriz dedi. Başkan Neşet Çağlayan ise badminton sporu ile ilgili belediye olarak yapılacak çalışmalara destek olabileceklerini ifade etti.