BAŞKAN ÇAĞLAYAN BAKANLIK HEYETİNİ AĞIRLADI

Yazdır / Tarih: 2016-12-20

Orhangazi’de Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde çalışmaları daha önce başlatılan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili olarak Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü’nden heyet OSB incelemeleri ve kurum görüşmeleri için Orhangazi’ye geldi. Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde Orhangazi’de OSB’nin kurulacağı alan ile birlikte kurum görüşleri de alacak olan heyet Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti.

TÜM İMKANLARIMIZI SEFERBER EDİYORUZ

Orhangazi TSO Genel Sekreteri Gürol Erol’un da hazır bulunduğu Bakanlık heyeti Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyareti esnasında Gıda İhtisas OSB konusunda izlenecek yol ve yöntemler ile ilgili bilgi verdiler. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Bakanlık heyetinden OSB çalışmaları ile ilgili bilgi alırken, başkan Çağlayan, Orhangazi Belediyesi olarak yürütülecek tüm çalışmalar ile ilgili tüm imkanlarını seferber edeceklerini söyledi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Gıda Organize Sanayi Bölgesi’nin Orhangazi’ye büyük değer katacağını belirterek, bu hususta Orhangazi’de tüm kurumlarımıza ile koordineli bir çalışma yürütüp bu süreci tamamlamak istiyoruz dedi.