Menu

BAŞKAN ÇAĞLAYAN BALGÖÇ GECESİNE KATILDI

Yazdır / Tarih: 2015-12-28

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Balgöç Orhangazi Şubesi tarafından düzenlenen geceye katıldı. Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 2015’i yavaş yavaş geride bıraktıklarını belirterek, umuyorum ki 2015 yılında umuyorum ki hepimiz güzel bir yılı geride bırakmışızdır.

Tüm ilçe halkımıza ve tüm insanlığa yeni yılın daha iyi ve mutlu geçmesini diliyorum dedi. Çağlayan,  Balgöç’ün dernekler ve STK’lar içinde her zaman kendileri için özel bir yere sahip olduğunu da belirterek, aynı zamanda üyesi olmaktan onur duyduğum Balgöç’ün Ata yadigarı topraklardaki dostlarımızı kardeşlerimizi unutmadan, oradaki bağlarımızı daha da kuvvetlendirerek onlar için daha fazla güzellikler hayata geçirmeliyiz. Balgöç bu konuda çalışmalarını yapacak, bizler de her konuda Balgöç’e elimizden gelen her desteği vereceğiz dedi.

 

BALGÖÇ İÇİN MODERN TESİS İÇİN KAZMAYI VURUYORUZ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Balgöç’ün mevcut lokal binasının bulunduğu alana içinde sosyal tesisi, lokali, konferans salonu ve diğer tüm faaliyetlerin yürütüleceği son derece modern bir Balgöç binası projesinde sona geldik. Mevcut binanın yıkılıp yerine yenisinin başlatılması için bir kaç küçük detay kaldı. Bu detayların da halledilmesinden sonra en kısa zamanda yeni sosyal tesis için ilk kazmayı vuracağız dedi. Programda daha sonra Balgöç Genel Merkez yönetim kurulu üyesi Bestami Yeşilbahçe yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın Balgöç’ün tüm faaliyetlerine büyük destek verdiğini belirterek, kendisini her zaman yanımızda görüyor, desteğini hissediyoruz. Dolayısıyla kendisine tüm Balgöç üyelerimiz adına kendisine teşekkürlerimizi sunuyorum dedi. Balgöç Genel Merkezi daha sonra Başkan Çağlayan’a bir teşekkür plaketi takdim etti.

 

Diğer Haberler