BAŞKAN ÇAĞLAYAN BALGÖÇ GENEL MERKEZ BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDI

Yazdır / Tarih: 2017-09-07

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Balgöç Orhangazi Şube Başkanı Hüseyin Ali Yetim ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Balgöç Genel Merkezi’nin Bursa’daki lokalinde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ve Bursa Milletvekillerinin katıldığı bayramlaşma programında Balgöç Genel Başkanı Prof.Dr.Yüksel Özkan, tüm Balgöç üyeleri ile vatandaşların bayramını kutladı. Konuşmasında Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a da teşekkür eden Balgöç Genel Başkanı Prof.Dr.Yüksel Özkan, yakında açılışını yapacağımız yeni lokalimize Orhangazi Belediyesi büyük katkı sağladı. Yeni lokalimiz ilçemize yakışır bir proje olacak dedi. Programda konuşan Başbakan yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ise Balkan göçmenlerinin hem Türkiye’de hem de sınırlar ötesindeki tüm sorunlarının çözümü için hükümet olarak her zaman çalışmalarımızı sürdürdük sorunlara çözüm ürettik. Bundan sonra da aynı çalışmalarımız devam edecek dedi.