Menu

BAŞKAN ÇAĞLAYAN BALGÖÇ KADINLAR GÜNÜ KAHVALTISININ KONUĞU OLDU

Yazdır / Tarih: 2016-03-07

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Kadınlar Günü Kahvaltısına katıldı. Eşi Zöhre Çağlayan ve Meclis üyesi Serkan Ateş ile birlikte kahvaltı programına katılan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, kadınlara karanfil ve çeşitli hediyeler takdim etti.


ŞEHRİ PLANLARKEN KADINLARIMIZI ÖN PLANDA TUTUYORUZ

Kahvaltı Programında konuşan Balgöç Orhangazi Şube Başkanı Hüseyin Ali Yetim, Balgöç olarak her yıl gerçekleştirdikleri kahvaltı programını bu yıl da yaptıklarını belirterek, tüm kadınlarımızın dünya kadınlar gününü kutluyorum dedi. Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Kadınlar gününün küçük bir kutlama ile geçiştirilemeyecek kadar önemli ve içeriğinin dolu olması gereken günler olduğunu belirterek, Orhangazimizde de şehri yeni bir hale sokmaya çalışırken, olabildiğince bayanlarımızın, kadınlarımızın daha fazla şehirden mutlu hale gelecekleri bir hale getirmekteyiz. Tabi uzun zamandır şehirde süregelen alt yapı çalışmalarından en fazla muzdarip olanların da kadınlarımız olduğunu çok iyi biliyoruz. Çünkü bundan en fazla zarar gören kadınlarımız oldu. Ama şükürler olsun ki bu günler artık geride kaldı. Artık 1-2 ay içinde Orhangazi’de alt yapı ile ilgili hiçbir çalışmanın kalmadığı bir şekle gelecek dedi. Yeni planlama yaparken kadınların yaşantılarını dikkate aldıklarını belirten Çağlayan, olabildiğince araç trafiğinin yavaşlatıldığı, kaldırımların genişletildiği bir hale getirdik. Bu kaldırımların genişletilmesi konusu, bizlerin seçim sathında tamamı gerekçesi, bayanların bu noktadaki talepleridir. Kaldırımlardan yürüyemediklerinden şikayet ediyorlardı. Parklarda oturamadıklarından şikayet ediyorlardı. Bütün bunların çözümü artık Orhangazi’de var. Geniş kaldırımlarımız sizlerin daha çok kullanımına sunulacak. Çarşıda oturacak, gidecek yerimiz yok şeklinde kadınlarımızdan gelen sitemler vardı. Onunla ilgili de birkaç gün önce açılışını yaptığımız Hanımlar Lokali. O mekan artık tamamen Kadınlarımıza ait bir mekan.

Toplantılarınızı, sosyasl aktivitelerinizi her türlü etkinliği yapabileceğiniz bir mekan. Buna ilave olarak mahallelerimizde yeni çocuk parklarımız ve dinlenme alanlarımızı inşa ediyoruz. Yine bu yılın yatırım programında da yeni park alanları inşa edeceğiz dedi. Başkan Çağlayan kadınlardan şehrin yönetimine de dahil olmalarını isteyerek, kadınlarımızdan ricamız, yaşadıkları bölge ve şehir ile ilgili her türlü talep ve dileklerini bizlere ulaştırsınlar. Biz de buna göre bir yapılanma içine gidelim dedi.

KADINLARA KARANFİL VE HEDİYELER

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Neşet Çağlayan eşi Zöhre Çağlayan ve Balgöç yöneticileri ile birlikte kadınlara karanfil ve çeşitli hediyeler takdim etti.

 Detaylı Bilgi Ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler