BAŞKAN ÇAĞLAYAN BAŞBAKANIN PROGRAMINA KATILDI

Yazdır / Tarih: 2017-02-24

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, başkan yardımcısı Tarık Erdem ve Belediye Temizlik Hizmetleri Müdürü Bilal Acar ile birlikte Çevre ve Şehircilik bakanlığı tarafından hizmete giren 954 milyon TL’lik yatırımlar ile Belediyelere toplamda 300 adet çevre temizlik aracı teslim törenine katıldı. Başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı Cumhurbaşkanlığı Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki programda Orhangazi Belediyesi’ne de 1 adet büyük süpürge aracı verildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belediyelere verilen büyük süpürge aracı önümüzdeki günlerde Orhangazi’ye ulaştırılacak. Orhangazi Belediyesi Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü bünyesine verilecek olan büyük süpürge aracının teslim töreninde başkan Çağlayan bakanlık yetkilileri ile de bir araya geldi.