BAŞKAN ÇAĞLAYAN BASKETBOL TAKIMI OYUNCULARI VE AİLELERİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Yazdır / Tarih: 2018-03-20

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Belediyespor Basketbol birimindeki minikler, yıldızlar, gençler ve A takım kategorilerindeki basketbolcular ve aileleri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Belediye Başkan yardımcısı Necmettin Şahin, Meclis üyeleri, Basketbol Koordinatörü Harun Ayteş, Basketbol antrenörleri, sporcular ve ailelerinin katıldığı kahvaltıda konuşan Basketbol Koordinatörü Harun Ayteş 4 yıldır Orhangazi Belediyesi bünyesinde yüzlerce sporcu yetiştirdiklerini belirterek, örnek olarak 3 yıl önce 2000 yılında minikler bugün geldikleri seviye itibarı ile Türkiye şampiyonasına gitme hakkı elde etti dedi. Harun Ayteş, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın tüm faaliyetlerine bugüne kadar sınırsız destek verdiğini belirterek, başkanımız her an yanımızda oldu. Bu başarılardaki en büyük pay sahibi kendisidir. Kendisine sporcularım ve aileleri adına teşekkür ediyorum dedi. Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, tüm sporcu ailelerine teşekkür ederek, basketbol takımlarımız bugüne kadar büyük başarılar elde ettiler. Bu başarıda Antrenörlerimizin yanı sıra sporcu ailelerimizin de payı büyük. Çocuklarını spora yönlendiren tüm ailelerimizi kutluyorum dedi. Çağlayan, bizim için amatör sporlar çok önemli. Bir çok branşta Belediyespor olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Lisansı 1200 civarında sporcumuz var. Çocuklarımızın spora yönlenmeleri bizler için çok önemli dedi. Konuşmaların ardından Başkan Neşet Çağlayan, Basketbol Koordinatörü Harun Ayteş ve diğer antrenörlere teşekkür plaketi verdi.