BAŞKAN ÇAĞLAYAN BAYIR BUCAK TÜRKMENLERİ KERMESİNE ZİYARET ETTİ

Yazdır / Tarih: 2016-01-12

Ak Parti Orhangazi ilçe Gençlik ve Kadın Kolları, Bayır Bucak Türkmenleri için Cumhuriyet Alanı’nda Kermes düzenledi. Ak Partili Kadın Kolları mensuplarının evlerinde hazırlayıp satışa sunduğu ürünlerin yer aldığı Kermesin açılışına Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, eşi Zöhre Çağlayan, Meclis üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Bilal Özbey, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nesrin Yurdakul, Ak Parti ana kademe yöneticileri, gençlik ve kadın kolları mensupları ile vatandaşlar katıldı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve diğer davetliler, Kermesten alışveriş yaparak Bayır Bucak Türkmenleri’ne destek olmaya çalıştılar.

Ak Parti tarafından organize edilen Kermesten elde edilecek gelir Bayır Bucak Türkmenleri için yardım olarak bölgeye ulaştırılacak. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Bayır Bucak Türkmenleri’nin en büyük destekçisinin yine Türkiye Cumhuriyeti olduğunu belirterek, bizler de hem gıda ve malzeme hem de maddi yardımların yanı sıra Bayır Bucak Türkmenlerinin yanında yer almaya devam ediyoruz dedi.