BAŞKAN ÇAĞLAYAN BTSO ÖDÜL TÖRENİ

Yazdır / Tarih: 2015-12-22

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni’ne katıldı. Merinos Kültür Merkezi Fuar Alanında yapılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onur konuğu olarak katıldığı, bazı bakanların da yer aldığı BTSO ödül töreninde Orhangazi TSO yönetim Kurulu başkanı Ergün Efendioğlu ve OTSO Meclis Başkanı Erol Hatırlı ile birlikte törende yer aldı.

Orhangazi Kaymakamı Dr.Yalçın Yılmaz, Eski kaymakam Mustafa Selman Yurdaer, OTSO yöneticilerinin ve Ak Parti Orhangazi ilçe başkanı Mustafa Kaya’nın da katıldığı törende Componenta Dökümcülük AŞ’de İhracat Ödülüne layık görüldü. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Componenta AŞ’yi de kutladı.