BAŞKAN ÇAĞLAYAN BURSA-ERZURUM GÜNLERİ PROGRAMINA KATILDI

Yazdır / Tarih: 2018-11-26

Erzurum Günleri başladı

*Orhangazi Belediyesi de stant açtı

Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu tarafından "Palandöken-Uludağ Buluşması" sloganıyla bu yıl 3'üncüsü düzenlenen "Bursa Erzurum Günleri" törenle başladı. Fuarda Orhangazi Belediyesi de ilçenin tarım ürünlerinin yer aldığı bir stant açtı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi stantında misafirleri ağırladı.

Çarşamba Kapalı Pazar Yeri'nde düzenlenen törene, eski İçişleri Bakanı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, Erzurum Valisi Okay Memiş, Bursa Valisi Yakup Canbolat, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Ömeroğlulları, İl Müftüsü İzani Turan, iki ilin bazı kaymakamları, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı. Programda yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimi yapıldı, katılımcılar stantları gezerek Erzurum ve Bursa'ya has yiyeceklerden tattı, iki kentin halk oyunlarından örnekler sunuldu. Orhangazi Belediyesi’nin de ilçenin turşu, zeytin, zeytinyağı gibi ürünlerinin tanıtımının yapıldığı bir stant açtı. Belediye başkanı Neşet Çağlayan stantta misafirlerini ağırladı, ilçeyi anlattı.