BAŞKAN ÇAĞLAYAN BURSA HABER GAZETESİ ANKARA TEMSİLCİLİĞİ AÇILIŞINA KATILDI

Yazdır / Tarih: 2016-05-23

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Bursa Haber Gazetesi’nin TBMM binasının hemen karşısındaki iş merkezinde hizmete giren Bursa Haber Gazetesi Ankara Temsilciliği ofisinin açılış törenine katıldı. Ak Parti 2.Olağanüstü Kongresi için Ankara’da bulunan Neşet Çağlayan, kongre sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile birlikte Bursa Haber Gazetesi’nin Ankara temsilciliğinin açılışında gazeteye bir de röportaj verdi.

Bursa’nın değerlerinin her geçen gün arttığını belirterek, Bursa Haber Gazetesi’nin Ankara ofisinin Bursa’nın adının duyurulması ve değerinin artırılması açısından da son derece önemli dedi. Çağlayan daha sonra Recep Altepe ile birlikte gazetenin çalışanları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Detaylı Bilgi Ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız