BAŞKAN ÇAĞLAYAN, BURSA VALİSİ KÜÇÜK’Ü ZİYARET ETTİ

Yazdır / Tarih: 2016-09-08

Üniversite Derneği Vali Küçük’ü ziyaret etti

Açılışa Vali de davet edildi

Orhangazi Üniversite Yapma ve Yaşatma Derneği yönetim kurulu üyeleri Bursa Valisi İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret ederek Uludağ Üniversitesi Orhangazi Yeniköy Asilçelik Meslek Yüksek Okulu’nun açılışına davet ettiler.

Orhangazi Kaymakamı Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, TSO Başkanı Ergün Efendioğlu, Asil Çelik A.Ş. Genel Müdürü Dr.Osman Kılavuz ve Alkan Mühendislik sahibi Nizamettin Alkan’ın yer aldığı Orhangazi Üniversite Yapma ve Yaşatma Derneği yönetim kurulu Bursa Valisi İzzettin Küçük’ü ziyaret etti. Heykel Valilik binasındaki ziyarete, yapımında son aşamaya gelinen Uludağ Üniversitesi Orhangazi Yeniköy Asilçelik Meslek Yüksek Okulu çalışmaları hakkında Vali Küçük’e bilgi verildi.

VALİ KÜÇÜK AÇILIŞA DAVET EDİLDİ

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette, yeni MYO binası için 25 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında açılış töreni yapılması planlandığı bildirildi.  Dernek yönetimi, Vali Küçük’ü de açılışa davet etti. MYO binasının net açılış tarihi davetlilerin programlarına göre belirlenecek.