BAŞKAN ÇAĞLAYAN BURSA VALİSİNİ ZİYARET ETTİ

Yazdır / Tarih: 2015-10-26

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz ve Büyükşehir Meclis üyeleri Bekir Aydın ve İlhan Kılıç ile birlikte Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Orhangazi’de 4 Kasımda düzenlenecek olan 37.Zeytin Festivali ile 5 Kasım tarihinde düzenlenecek olan Turşu Festivaline ait davetiyeyi Bursa Valisi Münir Karaloğlu’na takdim eden Başkan Çağlayan, Kaymakam Yılmaz ile birliklte Bursa Valisi Münir Karaloğlu’na bir de içerisinde Zeytinyağı, Zeytin ve Turşu’dan oluşan festivalin simgesi ürünleri takdim etti.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, hem zeytin festivalinin hem de Turşu Festivalinin bu bölgedeki üretici ve tüccar için çok önemli birer etkinlik olduğunu belirterek, bu konuda biz de Valilik olarak elimizden gelen desteği veriyoruz. Umarım başarılı bir festival süreci olur dedi.