Menu

BAŞKAN ÇAĞLAYAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ALİNUR AKTAŞ VE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI İLE BİRLİKTE ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Yazdır / Tarih: 2018-06-18

 

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala AK Parti’nin sahadaki çalışmaları daha da hızlandı. Partinin il başkanlığı tarafından organize edilen çalışma programı kapsamında teşkilatların tüm kademeleri hergün bir program çerçevesinde vatandaşlar ve STK’larla biraraya geliyor. 24 Haziran seçimlerinin en iddialı partisi olan AK Parti’nin dünkü Orhangazi programı ise oldukça yoğundu. Bursa Milletvekili Osman Mesten, Milletvekili adayı İsmail Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve AK Parti Orhangazi Teşkilat Başkanı Selami Ekeman ve parti yöneticileri ile birlikte ilçede geniş çaplı ziyaretlerde bulundu.

İLK DURAK ESNAF KEFALET

AK Partili heyetin Orhangazi’deki ilk durağı Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi oldu. Burada Kooperatif Başkanı Mehmet Güler ve yönetim kurulu üyeleri ile biraraya gelen heyet, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Milletvekili Mesten, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye için önemine dikkat çekerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti için destek istedi.

TERMİNAL ESNAFI VE YOLCULAR İLE HASBIHAL

AK Partililerin sonraki durağı ise Orhangazi terminali oldu. Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Davut Zengin ve yönetimi ile de bir araya gelen heyet, ardından terminal esnafı ve seyahat için araç bekleyen yolcularla hasbıhal etti.

CAMİ CEMAATİ VE ESNAF DİNLENDİ

Öğle saatlerinden başlayan seçim ziyaretleri Gazi Orhanbey Camii cemaati ve bölgedeki esnaf ile devam etti. Öğle namazını Gazi Orhanbey Camii’nde kılan AK Parti heyeti ardından da cemaat ile sohbet edip çalışmalar hakkında bilgi verdi. Heyet daha sonra ise cami çevresi ve çarşı bölgesi esnafını ziyaret etti. Ziyaretlerde AK Parti’nin vizyonu, seçim çalışmaları ve projeleri anlatılarak destek istendi.

 Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler