Menu

BAŞKAN ÇAĞLAYAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS TOPLANTISINA KATILDI

Yazdır / Tarih: 2016-01-22

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Ocak ayı Belediye Meclis toplantısı Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yeni binasındaki meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Büyükşehir Meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda Orhangazi’ye ait 11 madde de görüşülerek karara bağlandı.

 

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Ocak Ayı Meclis toplantısı Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasında gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın da katıldığı Meclis toplantısında Orhangazi’ye ait 11 ayrı madde de görüşüldü.  Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin başkanlık ettiği ve Altepe’nin geride kalan dönemde Bursa’da yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı bilgilendirmenin ardından Büyükşehir Meclisinde Ocak ayı gündemi görüşüldü.

 

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Ocak ayı meclis toplantısının ilk oturumunda Orhangazi Belediyesi’nin meclisinde daha önce görüşülerek Büyükşehir Meclisine gönderilen maddeler görüşüldü. Orhangazi’de Kızılay’a ait Siteler bölgesi Nadır Deresi yakınlarındaki arsasına yapılması planlanan Sosyal Tesisler ile ilgili plan değişikliği, Kapalı Pazaryeri bölgesine yapılması planlanan yeni Caminin arsası ile ilgili plan değişikliği, Narlıca’daki park alanı ile ilgili plan değişikliği, yeni Devlet Hastanesi inşaatının altında daha önce kullanılan ve inşaat nedeniyle kapatılan yol ile ilgili plan değişikliği ve Şahin Tepesi bölgesinde yapılacak cami inşaatının alanı ile ilgili plan değişiklikleri görüşülerek karara bağlandı.

Diğer yandan Büyükşehir Belediyesi tarafından Orhangazi’de Marmarabirlik’ten alınan arsa üzerine yapılması planlanan Kent Meydanı Projesi ile ilgili plan değişikliğinin imar komisyonunda onaylandığı ve Salı günü yapılacak olan Ocak ayı meclis toplantısı ikinci oturumunda karara bağlanacağı belirlenirken, yine Büyükşehir Belediyesi tarafından Orhangazi’de inşa edilecek olan Zeytin ve Turşu Entegre Tesisleri’nin yapılacağı arsa ile ilgili plan değişikliği de Salı günkü iklinci oturumda görüşülerek karara bağlanacak. 

 

Diğer Haberler