Menu

BAŞKAN ÇAĞLAYAN ÇAKIRLI'DA HIDRELLEZ COŞKUSUNA ORTAK OLDU

Yazdır / Tarih: 2016-05-09

Orhangazi Belediyesi ve Çakırlı Muhtarlığı tarafından organize edilen Hıdrellez Şenlikleri, Çakırlı Mahallesi’ndeki piknik alanında binlerce vatandaşın katılımı ile gerçekleştirildi. Her yıl Çakırlı’da geleneksel olarak kutlanan Hıdrellez için bu yıl Orhangazi Belediyesi de çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

BAŞKAN ÇAĞLAYAN’DAN ANNELERE GÜL

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ile birlikte Çakırlı’daki Hıdrellez şenliklerinde piknik alanındaki yüzlerce kadının Anneler gününü kutladı. Piknik alanlarını tek tek dolaşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, annelere gül hediye etti. Eşi Zöhre Çağlayan ile birlikte vatandaşların piknik sofralarına da konuk olan belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Hıdrellez etkinliklerinin açılışında bir de konuşma yaptı. Çakırlı sakinlerinin Hıdrellez etkinliklerini her yıl böylesine coşkulu kutlamasından dolayı vatandaşları kutlayan Neşet Çağlayan, umarım hıdrellezdeki bu birlik ve beraberliğimiz tüm ülke sathında devam eder dedi. Konuşmaların ardından Orhangazi Belediyesi Kafkas Halkoyunları ekibi ile Balgöç halkoyunları ekiplerinin gösterileri sahnelendi. Ardından Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ve diğer misafirler, Hıdrellez ateşi yaktı.

BAŞKAN ÇAĞLAYAN ASKERE GİDECEK GENÇLERLE OYUNLAR OYNADI

Programda daha sonra Çakırlı’dan bu yıl içinde askere gidecek olan gençler oyunlar oynadı. Başkan Çağlayan, oyun oynayan gençlere eşlik etti, ardından asker gençlere çeşitli hediyeler verdi. Program hafta içinde Kent Konseyi tarafından düzenlenen yemek ve tatlı yarışmasında dereceye giren ev hanımlarına hediyelerinin verilmesi ile tamamlandı.

Detaylı Bilgi Ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

 

Diğer Haberler