BAŞKAN ÇAĞLAYAN CANLI YAYINA KATILDI

Yazdır / Tarih: 2016-06-27

Line TV’de canlı yayın konuğu olan Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a Gebze – Orhangazi – İzmir Otoyolu’nu soran Mesut Yavaş bu konuda Çağlayan’ın görüşlerini istedi. Orhangazi’nin gizli kalmış birçok güzelliğinin otoyol ile keşfedileceğini bildiren Çağlayan, ‘sürekli İstanbul’a giderken, içinden direkt geçilen bir ilçe konumundaydı. Artık insanların Orhangazi’nin içinden geçerken durup gezelim dediği bir dönem başlıyor. Hem İznik Gölü gibi çok doğal bir güzelliği var, yine çeşitli dağları yaylaları ile beraber bu noktada farklı bir ilçe. Birkaç yıldır Keramet kaplıcalarını sosyalleştirme ve bir tesis haline kazandırma açısından gayretli bir çalışma var. Bu noktada Büyükşehir Belediyemizin de gayretleri oluyor.

ORHANGAZİ METROPOL BİR ŞEHRİN MAHALLESİ OLACAK

Otoyol bir şekilde Orhangazi’yi İstanbul’un Mahallesi halline dönüştürmüş olacak. Orhangazi’den çıktığınızda 20-25 dakikada İstanbul’a gitmiş olacaksınız.  Oradan da çıktığınız da yeniden aynı dakikalar içerisinde Orhangazi’de olmuş olacaksınız.  Buda Orhangazi’de son bir yıldır büyük bir teveccüh artışına neden oldu.  Gayrimenkul ve yerleşim taleplerinde çok artışlar var. Köprünün de devreye girmesi ile beraber daha da artış gösterecek.  Metropol bir şehrin mahallesi halinde dönüşen, Bursa gibi Osmanlı payitahtının hemen yanı başı yakınında olan bir parçası olan, Orhangazi yapılacak birçok proje ile bölgenin cazibe merkezi olacak. Buna çok iddialıyız. Projeler hazırlanıp sona erdiğinde herkes Orhangazi’ye gelmek isteyecek.’diye konuştu.

Detaylı Bilgi ve Haberler İçin Tıklayınız