BAŞKAN ÇAĞLAYAN ÇEVRECİ MİNİKLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Yazdır / Tarih: 2017-06-12

Kurtuluş İlkokulunda sezon başından bu yana sınıflar arasında başlatılan ve Orhangazi Belediyesi tarafından da desteklenen atık pil toplama yarışması sonuçlandı. Yarışma sonucunda ilk 3’e giren sınıflar ise ödüllendirildi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun, Atık Pil yarışması ödül töreni için Kurtuluş İlkokulunda düzenlenen ödül törenine katıldı. Buradaki törenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Erol Kuruoğlu, yıl başından itibaren sürdürdükleri atık pil toplama yarışmasında dereceye giren sınıfları ve öğretmenlerini kutladı. Daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Atık pil toplama yarışması ve tüm okullarda bu konudaki kampanyalara öğrencilerimizin yoğun katılım gösterdiğine şahitlik ediyoruz. Bu bizleri gelecek adına son derece sevindiriyor. Minik yavrularımızı geleceğe hazırlarken en önemli konulardan birisi de çevre bilinci. Çocuklarımızın bu bilinçle yetiştiklerini görmek bizleri son derece mutlu ediyor dedi. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, başkan yardımcısı Şemsi Kılıç ve Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun dereceye giren sınıflara ödüllerini verdi.