BAŞKAN ÇAĞLAYAN, ÇINARCIK BELEDİYE BAŞKANI AVNİ KURT’U AĞIRLADI

Yazdır / Tarih: 2018-10-22

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Başkan Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Orhangazi Belediyesi Gönllüevi inceleme ve ziyaret için Orhangazi’ye gelen Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, beraberinde Çınarcık Hanımeli Kooperatifi üyesi bayanlarla birlikte Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. İki belediye başkanı ziyarette karşılıklı görüş alışverişlerinde bulundular. Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın çalışmalarını yakından takip edip takdir ettiğini belirterek, Orhangazi’de olmaktan dolayı son derece mutluyuz dedi. Başkan Neşet Çağlayan, Orhangazi’de devam eden çalışmalar ve projeler ile ilgili bilgi vererek, Çınarcık heyetini ilçemizde ağırlamaktan dolayı son derece mutluyuz dedi. Konuk belediye başkanı Avni Kurt Başkan Çağlayan’a bir plaket ve Hanımeli Kooperatifi üyeleri tarafından hazırlanan ürünleri başkan Çağlayan’a takdim etti.