BAŞKAN ÇAĞLAYAN ÇOCUKLARA DİŞ MACUNU VE DİŞ FIRÇASI DAĞITTI

Yazdır / Tarih: 2017-12-07

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle İlçe genelindeki tüm okullardaki ana okullarında okuyan öğrencilere diş macunu ve diş fırçası dağıttı. Başkan Çağlayan 125.Yıl Anaokulunu ziyaret ederek buradaki öğrencilere diş macunu ve fırçalarını hediye etti. Başkan yardımcısı Necmettin Şahin, Meclis üyesi Turgay Peker, Meryem Arslan, Çağlayan'ın eşi Zöhre Çağlayan ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Habibe Sivri'nin de yer aldığı programda başkan Çağlayan çocuklara ağız ve diş sağlığının önemi ile ilgili de bilgiler verdi. Başkan Çağlayan, 125.Yıl Anaokulundaki tüm sınıfları gezerek öğrencilere hediyelerini dağıttıktan sonra okul idaresi ile bir araya gelip okulun ihtiyaç ve talepleri ile ilgili bilgi aldı.