BAŞKAN ÇAĞLAYAN DEĞİŞİM REHABİLİTASYON MERKEZİ ÖĞRENCİLERİNİN YAZA VEDA PİKNİĞİNE KATILDI

Yazdır / Tarih: 2016-09-08

Orhangazi’de faaliyet gösteren Değişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören engelli öğrenciler ve aileleri, okulun İznik Gölü Orhangazi Sahilindeki piknik alanında düzenlediği Yaza Veda Pikniği’nde bir araya geldiler. Uzman eğitmenler tarafından Yelken Kafe’de öğrenci ailelerine yönelik düzenlenen seminer programının ardından başlayan piknik programında daha sonra öğrenciler ve aileleri piknik alanına geçti.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Başkan Yardımcısı Necmettin Şahin, MHP İlçe başkanı Necati Güneş, Sakatlar Derneği Başkanı ve Belediye Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Emrullah Akçay’ın da katıldığı programda çocuklar kendileri için hazırlanan oyunlarla oynayıp stres attılar. Okul yöneticilerinin ve eğitmenlerinin de katıldığı piknikte son derece renkli görüntüler yaşandı.