BAŞKAN ÇAĞLAYAN DİN GÖREVLİLERİ İLE YEMEKTE BULUŞTU

Yazdır / Tarih: 2017-10-05

1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Orhangazi Müftülüğü tarafından organize edilen ve Orhangazi Belediyesi tarafından verilen öğlen yemeği Nadır Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, İl Müftüsü İzani Turan, Orhangazi Müftüsü Yusuf Tuna, İlçe Vaizleri, Müftülük çalışanları ve ilçe genelinde görev yapan Din Adamları ile Kuran Kursu hocalarının katıldığı yemekte konuşan İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, camiler ve din görevlileri haftası etkinlikleri ile ilgili bilgi aktardı. Daha sonra konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Müftülüğü ile uyumlu bir çalışma içinde olduklarını belirterek, müftülüğümüzün ilçe genelindeki camilerimizin eksiklikleri ve yapılması gerekenler konusunda koordineli bir çalışma içindeyiz. Biz de yerel yönetim olarak camilerimizin tüm ihtiyaçları konusunda elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz dedi. Daha sonra söz alan İl Müftüsü İzani Turan ise Orhangazi Belediyesine din adamlarına ve camilere yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.