BAŞKAN ÇAĞLAYAN E-TWİNNİNG İLE ATIK PİL TOPLAMA PROJESİ BAŞLATAN ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

Yazdır / Tarih: 2018-12-07

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ahmet Yesevi Okul Müdürü Ali Ekrem Türköz ve Okul İngilizce Öğretmeni Güler Çağatay, okuldan bir grup öğrenciyi makamında ağırladı. Okulun e-twinning vasıtası ile ilgili Atık Pil Toplama Projesi ile ilgili başkan Çağlayan'a bilgi aktaran okul idarecileri ve öğrenciler başkandan destek istedi. Başkan Çağlayan, Orhangazi Belediyesi olarak da kendilerinin atık pil projesi çalışması olduğunu belirterek, Ahmet Yesevi Okuluna biz de hem atık pil kutusu hem de diğer konular ile ilgili destek olabiliriz. Bu konuda proje ortağınız da olabiliriz dedi.

Seve seve destek oluruz

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Belediyesi olarak göreve geldiklerinden beri Atık Pil Toplama kampanyaları ve çalışmaları yaptıklarını belirterek, yeni bir proje yürütüyoruz. Ahmet Yesevi İlköğretim okulumuzun bu projesine bizler de belediye olarak proje ortağı olarak dahil olmak isteriz. Atık pil kutuları ve diğer çalışmalara da doğrudan destek verip el birliği ile daha temiz bir çevre için mücadele verebiliriz dedi.